Ботев (Враца) приема Берое в последен мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Двубоят

...
Ботев (Враца) приема Берое в последен мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Двубоят
Коментари Харесай

Ботев и Берое в сериозна битка на дъното

Ботев (Враца) приема Берое в финален мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Христо Ботев " е от 17:30 ч.

И двата тима не се намират в най-хубавата си форма. Домакините от Враца записаха 3 провали в последните си четири турнирни срещи, като в този интервал означиха единствено един гол. За последно отборът, воден от Даниел Моралес, се наложи над Хебър (2:0) в средата на септември.

Заралии към момента чакат първия си триумф под управлението на Николай Киров. Берое е в серия от 3 загуби и 2 равенства в шампионата и сигурно ще бъде стимулиран да завоюва трите точки под Околчица.

В първия кръг на сезона старозагорци победиха този противник вкъщи с 2:1 с попадения на Стив Траоре и Абубакар Тунгара. Последният обаче няма да вземе присъединяване през днешния ден, защото е осъден поради насъбрани картони. 

Добрата вест за Белия е завръщането на Симеон Мечев, който пропусна дуела с Хебър преди седмица. Съставът бе заздравен от нападателя Вини Трибуле, само че не е ясно дали управлението е съумяло да го картотекира и надлежно той да вземе присъединяване срещу Ботев.

Врачани няма да могат да разчитат на Меси Биатумусока, който бе глобен с жълт картон за пети път през актуалната акция в мача с ЦСКА. Всички други играчи са разполагаем на наставника Моралес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР